spacer
header
Hoofdmenu
Home
Beschrijving
Prijslijst
Bestellen
Service
Wie zijn we
Contact
Locatie
Wederverkopers
Voorwaarden
 
Home arrow Beschrijving

Entree-F in het kort:

Of het nu een kasboeking is of de btw-afdracht, Entree-F houdt het eenvoudig. De logisch opgezette menustructuur, leidt u door de boeking.

Entree-F is een compleet boekhoudprogramma met kas, bank en giro en inkoop- en verkoopboek. Directe controle door de meelopende saldi en het boekingsverslag. Elke boeking krijgt een uniek boekingsnummer waardoor u boekingen snel terug vindt.

Overzichten

Met een druk op de knop tovert u overzichten op het scherm van grootboekrekeningen (posten), debiteuren en crediteuren. U selecteert zelf de periode van het overzicht. De kas is opvraagbaar op volgorde van kasstuknummer of datum. De bank-/girorekeningen selecteert u op volgorde van afschrift of datum. Natuurlijk kunt u alle overzichten uitprinten.

BTW-aangifte

U vraagt de gegevens op per maand of kwartaal en print deze uit. Via de module elektronische BTW-aangifte verzendt u rechtstreeks vanuit Entree-F de aangifte snel en betrouwbaar naar de Belastingdienst. Uiteraard kunt u ook gewoon aangifte doen op de site www.belastingdienst.nl.

Jaaroverzichten

Print iedere maand uit Entree-F een winst- en verliesrekening en u ziet direct hoe u gedraaid heeft. Na het afwerken van de boekhouding kan het boekjaar worden afgesloten. Alle benodigde gegevens worden automatisch meegenomen naar het volgende boekjaar. Boeken in meerdere boekjaren? Geen probleem in Entree-F!

Back-up

Maak regelmatig een betrouwbare backup. Entree-F meldt wanneer de laatste backup is gemaakt. Backuppen op harde schijf, diskette, cd etc.: zo gebeurt!

Correcties

Ieder mens maakt fouten. Entree-F helpt. Het programma stelt u een paar vragen, u antwoordt en de fout wordt gecorrigeerd. Zelfs de btw wordt automatisch meegecorrigeerd! Hierna voert u desgewenst de boeking opnieuw uit.

Factureren

In Entree-F maakt u in een handomdraai facturen, pakbonnen of creditnota's. Facturen worden direct verwerkt in de boekhouding of bewaart u als deelfactuur. Handig voor projecten. Herinneringen print u uit op basis van de door u opgegeven betalingsperiode.

spacer
Nieuws flits...
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een online versie van Entree boekhoudsoftware. Betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak staan daarbij voorop.

  (c) 2005 Esteem
spacer