spacer
header
Hoofdmenu
Home
Beschrijving
Prijslijst
Bestellen
Service
Wie zijn we
Contact
Locatie
Wederverkopers
Voorwaarden
 
Home

Backup Service
Entree-F is vanaf versie 1.6 en hoger voorzien van de backupmodule. Hiermee stuurt u in een handomdraai rechtstreeks vanuit Entree-F een backup naar bijvoorbeeld uw huis, accountant of de Backup Server van Entree! Het bewaren van uw backup van Entree-F is voor Entree Service abonnementhouders geheel gratis. Alleen het retourneren van uw backup wordt gefactureerd.

Backup retour per mail 15,=*

Backup retour per cd 20,"*

(* de genoemde prijzen zijn exclusief BTW maar inclusief verzendkosten)

U kunt de Entree Backup Server ook voor andere backups gebruiken. Denkt u aan uw belangrijke Word-documenten, beleggingsoverzichten, adressenbestanden en alle andere digitale gegevens die u niet kwijt wilt raken. Neemt u gerust contact op over de mogelijkheden. Uiteraard doen wij er alles aan om de werking van de Entree Backup Server zo betrouwbaar mogelijk te laten verlopen. Gewoon, zoals u dat van ons mag en kan verwachten. Kijkt u voor de voorwaarden op deze site onder de optie voorwaarden. Natuurlijk kunt u ons ook bellen om een papieren versie van de voorwaarden toegestuurd te krijgen.
Volgende >
spacer
Nieuws flits...
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een online versie van Entree boekhoudsoftware. Betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak staan daarbij voorop.

  (c) 2005 Esteem
spacer