spacer
header
Hoofdmenu
Home
Beschrijving
Prijslijst
Bestellen
Service
Wie zijn we
Contact
Locatie
Wederverkopers
Voorwaarden
 
Home

Addy Service

Soms lopen de dingen niet zoals dat moet. De boekhouding komt dan vooral bij de kleinere ondernemingen op de tweede plaats. Het werk gaat immers voor. Bij ziekte, drukte, zwangerschap blijft de boekhouding soms liggen. Toch is de boekhouding van essentieel belang voor goede bedrijfsvoering. De facturen en betalingen moeten de deur uit, de belastingaangifte gedaan en het overzicht in de financiŽle administratie behouden. Dan is het goed te weten dat u de addy service van Entree-F kan inschakelen. Een ervaren boekhoudgids komt bij u op de zaak de boekhouding bijwerken en zorgt dat alles administratief weer op rolletjes loopt.

Sommige addy service gebruikers bevalt het zo goed dat op regelmatige basis een boekhoudgids langs komt. De werkzaamheden van een boekhoudgids worden verricht op basis van het uurtarief € 45,= excl. (+ voorrijdkosten).


< Vorige
spacer
Nieuws flits...
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een online versie van Entree boekhoudsoftware. Betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak staan daarbij voorop.

  (c) 2005 Esteem
spacer